QNB Finansbank Müşteri Memnuniyeti

  • Banka İsmi:QNB Finansbank
  • Şube Sayısı:Yurtiçi 538 şube
  • Yorum Sayısı:68 yorum veya şikayet
2.5 / 5
  • Puan 2.52/

QNB Finansbank şubeleri için toplam 397 oy kullanılmış olup, 5 üzerinden 2.5 puan almıştır. Banka şube, ürün veya hizmetleri ile ilgili toplam 68 yorum veya şikayet yapılmıştır. Finans Bank ile ilgili tüm görüş ve şikayetlerinizi bu sayfada paylaşabilirsiniz.

QNB Finansbank Yorum ve Şikayetler

Gökhan Çetinkaya · 1 Nisan 2020

Satış temsilcisi kart ücreti olmayan kredi kartı vericem dedi bugün baktım 145 TL kart ücreti geldi.

Feriha Nurlu · 31 Mart 2020

Üç gündür telefonla bankaya ulaşamıyoruz. 65 yaş üstü dışarı çıkamıyoruz. Maaş kartım yok. Maaşımı nasıl alacağım. Bilen cevaplasın Allah rızası için.

Mehriye Yücesoy Ipek · 27 Mart 2020

merhabalar ben mehriye yücesoy ipek... şu anda serik ilçesi belek mahallesinde oturmaktayım.. tahmini altı yedi yıl öncesinde kepezde ikamet ederken şu anda 81 yaşında olan annemi sanırım sizin şubeye emekli maaşını aldırttım.. kepez belediyesine yakın olan şube diye yazıyorum umarım yanılmıyorumdur.. annemin maaşı az o yüzden banka değişikliği yapmak istedi ve şu sıralar dışarıda çıkamadığından kız kardeşimle eskişehirden şubeye telefonla ulaşıp blokenin kaldırılmasını talep etmek istediler.. ama ne mümkün telefona çıkan yok..dışarıdan müşteri alırken yüksek rakam promosyon veriliyor ama kendi müşterisine bu imkan az tanınıyor.. annem maalesef blokeyi kaldırtamadığından bankada değiştiremedi.. ben hiç ummuyordum böyle birşey yapılacağından.. tabii tenezzül edilip bu mesaja cevap verilirmi bilmem çünkü siteye bu günlere yönelik çalışma saatleri bile değişmemiş.. ben bunu facede yayınlayacağım..

Faruk Arslan · 19 Mart 2020

İlk yorumu ben yapayım. 4 gün kadar önce baldızım Müjgan SEZEN hanımefendi maaşını bankanıza internet aracılığı ile taşıdı promosyon serbestliği dolayısı ile. Bende gider imza atarım işim hallolmuş olur dedi. Çünkü başkan maaşlarınızı promosyon amaçlı internet ten taşıyabilirsiniz diye beyan etti tv de. fakat dün uğramış imza atacağım diye demişlerki tamam bitti, daha müşteri almıyoruz diye geri çevirmişler. Müjgan hanım kaskatı olmuş bu ne menem iştir diye. İlk yorumum bu olmasın derdim ama oldu. Bu gün uğrayıp imza atacak çünkü 27 marta kadardı sizin kabulünüz. Ben eşim ve çevrem gayet iyi bir şekilde nezdinizde olan hesap no larımızın sağlıklı çalışacağını taahhüt ederiz. Peki finansbank bu taahhütü sağlarmı? Qfinansbankın bu ülkeye faydalı olduğu vede olacağı temennim olsun. Saygılarımla. Faruk ARSLAN...

Emin Turan · 11 Mart 2020
★★★ Finans Bank Eskişehir Şubesi / Eskişehir

Emekli maaş promosyonu ile ilgili birçok banka aradı ama maaş aldığım sizden arayan olmadı!!!

Ersin Kerem · 17 Şubat 2020
★★★★★ Finans Bank Konya Zafer Şubesi / Konya

Ben Mehmet Gözlü. Emekli maaşımı bankanıza taşımamda, güler yüzü, ilgi ve samimiyeti ile bizimle ilgilenip bütün işlemlerimizi yapan Hülya Özlen Kılıçarslan hanımefendiye teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Ali Er · 17 Şubat 2020

1) Bugün internet üzerinden haritalardan finans bankasına gittim lakin banka yoktu gittiğim yerde böyle bişey olabilir mi ya adamlar Finansbank diye konum koyuyor ortada banka yok çok saçma
2) bankada ben sıra bekliyorum sıkıntı yok ama bir şey dikkatimi çekti bankanın sorumlu asistanı veya yöneticisine gelip selam veren hiç sıra almadan sıra beklemeden işini halledip gidiyor ben nasıl sa eşek başıyız bekleriz
3) bana onaylanmış 35.000 TL kredi veriyorlar bankaya gidiyorum sigortasız kredi veremiyoruz diyorlar çok saçma sanki dolandırıcı mıyız kredi veriyorlar sigorta olmadıgımı onaylamıyorlar bu yüzden kimse bu Finansbank'tan hesap açtırmasın rezil olur
4) kardeşim benim işim gücüm var Alanya da banka diye attığınız konumlar a mı bakayım tek tek

Mevlüt Doğan · 15 Şubat 2020

Eşimin kullandığı kobi bankacılığında 36 ay kredi kullandık kredimizin bitmesine 5 ay kala krediyi kapatmak isteyince bizden normal ödememiz gereken paradan daha fazla para istendi bu ne diye sorunca kredi erken ödeme cezası dedi bir bayan. İsterseniz araştırma yapın diye cevap verildi hem 5 ay önce ödeme yapacağız erken ödeme yaptığımız için ceza ödeyeceğiz yok mu bu ülkenin sahibi

Su Nil Derin Ak · 13 Şubat 2020

2 gündür Turgutreis şubesine bağlanmaya çalışıyorum diğer müşterilerle görüşüyor deniyor gerçekten görüşülüyo mu??? Onu merak ediyorum ben çağrı merkezine de bağlanmaya çalışıyorum ordan da kart şifremi istiyor anlamadım bu işi gerçekten sıkıcı beklemek hemde dakikalarca

İsmail Ayan · 16 Ocak 2020

Çanakkale Geliboludaki ATMnizi her ayın 15inde bilinçli olarak mı bozuyorsunuz. Her ayın 15inde aynı sorunla karşılaşıyorum.

Metin Köse · 9 Ocak 2020

Sivasta avm de neden ATMniz yok

Ismail Batak · 6 Aralık 2019

Bu bankayla çalışırsan borcun bitmez aklı olan bu bankaya uğramasın kredi veriyorlar birde avans veriyorlar bir gün geçtimi avansdan ödeme yapıp faiz işletiyorlar bunlar abra gadapra. deniz

Zekeriya Şimal · 22 Kasım 2019

Sakın bu bankadan kıredi almayın ben aldım 3 yıl sonra benim yaşam sigortamı iptal edti ben memnun deyilim

Serpıl Karadenız · 27 Ağustos 2019

2 aydır kredi kartı gelmez mi nasıl bır kurye bu

Mahmut Cevri · 30 Temmuz 2019
★★★★★ Finans Bank Antakya Çarşı Şubesi / Hatay

En iyi banka. Bana hiç bir banka kredi vermedi finansbank verdi şimdi lazım olmadı genede sagolsunlar

Serkan Akyüz · 2 Temmuz 2019
★★

QFinans bank resmen müşteri kazıklamak üzere kurulu bir sistemle çalışıyor. tahsis ücreti kart aydadı fln diye sadece müşterinin eli cebinde olan bi banka. aman uzak durun.

Kürşat Çıvgın · 1 Temmuz 2019

En vasat şube Akhisar'a denk gelmiş paralı müşterilere öncelik tanınıyor yaşlı ve emekliler bekletiliyor sadece banka şubesinin bir memurunun hatası yüzünden mağdur olduk

İlyas Bulut · 3 Haziran 2019

QNB finans bankın müşterisi olmayın; Allah korusun yarın öbür gün şubeye gelirsiniz en az 5 saat kalırsınız. Sıra gelmiyor gelmiyor şuan Batmanın tek şubesi olan 600 bin nüfusu olan Batman'ın tek şubesi olan banka da sırada bekliyorum kredi borcumu kapatmak için şubeye gelmem gerekiyormuş bu bir eksi zaten bide üstüne 4000 binli sıra veriyorlar hep 100 kişiden bir kişi gidiyor 4000 binlilerde. Karar sizin ama bu bankadan uzak durun

Işılay Baskomserim · 11 Mayıs 2019

Atatürk bulvarındaki ATM neden kaldırıldı vatandaş bankaya gitmek zorunda kalıyor

Orçun Aras · 6 Mayıs 2019
★★★★★ Finans Bank Çağlayan Şubesi / İstanbul

İyi şube kötü şube yoktur, iyi mt kötü mt vardır. Bu şubeyle ilk tanışmamız senelik izninin bittiği gün istifasını verip evraklarımızı çöpe atan bir kadınla oldu. Daha sonrasında gerek Utku Bey, gerek Burak Bey şirketimizin işleri ile kendi işleri gibi ilgilendiler, kendilerine www.asroyal.net olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Asli Belli · 12 Nisan 2019

Ben yıldız izmir çeşme şubesine gitim çalışan eleman ismi *** nerdeyse bana saldıracaktı benim işimi daha bakmadan bana dediki işin çorba gibidir ben böyle bir rezilik görmedim kepazelik

Eda Demirciler · 22 Mart 2019

Artık dolandırıcılık yapan şebekelerle çalıştığını düşündüğüm bir banka. Allah belanızı versin. İğrençsiniz. Cep şubesinde karşıma çıkan linkle dolandırıcılık mağduru oldum ama bunu sizin yanınıza bırakmayacağım size değil paramı 1 kuruşumu geçirtmem

Yusuf Koç · 11 Şubat 2019

Ataşehir İçerenköyde bir apartmanın yöneticisiyim. Apartman bahcesine konulmuş olan bankanın ATM si ile ilgili 5 yıllık kira süresi doldu. Süre 10 gün geçtiği halde ne arayan ne soran oldu. Yakınımızdaki banka şubesi de kapanmış olduğu için nereye başvuracağımızı bilemiyoruz. Genel merkezle muhatap olmak istedim. Ne bir mail adresi var ne de ulaşabileceğim bir telefon. Verilen telefonlar ise cevap vermekten ziyade insanın aklıyla alay edercesine sorularla asıl yere bağlamıyor. Mahatap olmam gereken bir yeri bulamamam üzücü. İnşallah bu mail yazım okunur da bana dönüş yapılır.

Fatma Kol Avcı · 4 Şubat 2019

İğrenç bi banka nefret ettirdi kendinden. ben bi işyeri ne girdimde maaş kartıyla kredi kartını bi arada vermişler 350 milyon harcamışsın dedi bana adam onu ödedim gelecek ay borç çıkmaz dedi bana gine borç çıkarmışlar zehir zıkkım olsun insalalh

Hüseyin Nalbant · 7 Ocak 2019

Finans banka hiç memnun değilim banka çalışan insanlar bizleri yüzüne telefon kapatıyorlar onun için sizlerin çalışmak istemiyorum bankanız hiç memnun değilim

Daha Eski Yorumları Göster (43)

Facebook profiliniz ile kolayca yorum gönderin.

QNB Finansbank şubeleri veya hizmetleri ile ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız Facebook profiliniz ile yorum yazabilirsiniz. Bankanın daha iyi hizmet sunabilmesi için şikayet, öneri ve teşekkürlerinizi bize iletebilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve resminiz ile birlikte tüm kullanıcılara açık olarak yayınlanacaktır. Özel mesajlarınız için lütfen bankanın resmi sayfasını kullanınız.

En Çok Sorgulanan Şubeler
Şişli / İstanbul
Bayrampaşa / İstanbul
Torbalı / İzmir
Şişli / İstanbul
Yeni Açılan Şubeler
Sarıyer / İstanbul
Altındağ / Ankara
Sapanca / Sakarya
Sosyal Medyada Bankayı Beğenin