Finans Bank Müşteri Memnuniyeti

  • Banka İsmi:Finans Bank
  • Şube Sayısı:Yurtiçi 506 şube
  • Yorum Sayısı:71 yorum veya şikayet
2.5 / 5
  • Puan 2.54/

Finans Bank şubeleri için toplam 404 oy kullanılmış olup, 5 üzerinden 2.5 puan almıştır. Banka şube, ürün veya hizmetleri ile ilgili toplam 71 yorum veya şikayet yapılmıştır. QNB Finansbank ile ilgili tüm görüş ve şikayetlerinizi bu sayfada paylaşabilirsiniz.

Finans Bank Yorum ve Şikayetler

Şahin Korkmaz · 17 Mayıs 2020

Halkalı şube müdürü müşterilerinin sorununu çözmeden çekip giderse müşterinin yanından bizde o bankanın ne kadar aciz insanlarla çalıştığını burdan şikayet edip gerekli düzenlemeyi yapmasını bekleriz.

Nilo Kubat Puckett · 15 Nisan 2020

Annem "Firuz Os" e 20 Mart 2020 saat 11.10 da Bostanlı şubenize gelmiş, hesabını başka bir bankaya transfer etmek istediğini söylemiş ve memurunuz (sarışın bir bayan) annemin suratına bile bakmadan asık bir surat ile işleme başlamıştır. Bu arada annem Firuz Os 80 yasında bir insan.

Firuz Os memurunuza aylık otomatik ödemelerin buradanmı yoksa yeni bankadanmı yapılacağını sorduğunda, elemanınız "ekranda hiç birşey gözükmüyor bilmiyorum" diye yanıt vermiştir.

Bugün Nisan 15 2020 annem finans bank genel müdürlüğünü aramış ve "Ceylan Hanım" adında bir memurunuz ile görüşmüş ve Ceylan hanım 2.5 saat telefonda anneme yardımcı olmuş ve Bostanlıdaki memurunuzun yaptığı yanlış işlemleri düzeltmiş ve annemin elektrik ve benzeri otomatik ödemelerinde yardımcı olmuştur, Şayet annem bugün Ceylan hanım ile görüşmemiş olsaydı bugün elektrik, su vb temel ihtiyaçları kapatılmış olacaktı.

Annem Firuz tek başına yaşamaktadır ve Coronovirüs sebebi ile evden çıkamamaktadır, size soruyorum, bu yaştki bir kadına nasıl böyle bir saygısızlık ve acımamazlık yapılabiliyor???

Bostanlıdaki elemanınız hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Adını bilmemek ile birlike:Sarışın, suratsız, saygısız ve insanlıktan nasibini almamış bir zavallı olduğunu ve 20Mart 2020 saat 11.10da görevini yapmayan bir elemanınız olduğunu biliyorum. Eminim ki kayıtlarınızda elemanınızı bulmanız kolay olacaktır. Bu elemanınız ile ilgili gerekli işlemlerin ikazların yapılmasını ve tarafıma bildirilmesini arz ediyorum.

Nilüfer Puckett - eda235@hotmail.com

Yusuf Murat Özkan · 15 Nisan 2020
★★★ QNB Finansbank Diclekent Şubesi / Diyarbakır

Emekli maaşımı finans bank Diclekent şubesinden almaktayım lakin emeklilerere verilen promosyonu hala alamadım. Görevliler bana ayın 5inde verilecek dediler hala hesabıma promosyon yatırılmadı diclekent şubeniz ne zaman acılacak veya diyarbakırda hangi şubeniz açık.

Safure Erener · 6 Nisan 2020

Ben Leyla Erener talimatla ödenmesini istedigim türksel faturalı hattım ödenmemiş telefonum kapandı bundan dolayı olacak ücret artışından bankanız olarak siz sorumlu olacaksınız.

Nedret Cizer · 6 Nisan 2020

10 yıldır bu bankadan emekli maaşımı alıyorum. Yıllık kredi kartı ücretinin 50 tl geri ödeyeceğiz dediler yapmadılar. Promosyonlar ilgili ses yok açıklama yok. 65 yaş üstüne hizmet yok. Bankalar telefonlarını açmıyor. Hiç memnun değilim artık birşeyler düşünmenin zamanı geldi.

Gökhan Çetinkaya · 1 Nisan 2020

Satış temsilcisi kart ücreti olmayan kredi kartı vericem dedi bugün baktım 145 TL kart ücreti geldi.

Feriha Nurlu · 31 Mart 2020

Üç gündür telefonla bankaya ulaşamıyoruz. 65 yaş üstü dışarı çıkamıyoruz. Maaş kartım yok. Maaşımı nasıl alacağım. Bilen cevaplasın Allah rızası için.

Mehriye Yücesoy Ipek · 27 Mart 2020

merhabalar ben mehriye yücesoy ipek... şu anda serik ilçesi belek mahallesinde oturmaktayım.. tahmini altı yedi yıl öncesinde kepezde ikamet ederken şu anda 81 yaşında olan annemi sanırım sizin şubeye emekli maaşını aldırttım.. kepez belediyesine yakın olan şube diye yazıyorum umarım yanılmıyorumdur.. annemin maaşı az o yüzden banka değişikliği yapmak istedi ve şu sıralar dışarıda çıkamadığından kız kardeşimle eskişehirden şubeye telefonla ulaşıp blokenin kaldırılmasını talep etmek istediler.. ama ne mümkün telefona çıkan yok..dışarıdan müşteri alırken yüksek rakam promosyon veriliyor ama kendi müşterisine bu imkan az tanınıyor.. annem maalesef blokeyi kaldırtamadığından bankada değiştiremedi.. ben hiç ummuyordum böyle birşey yapılacağından.. tabii tenezzül edilip bu mesaja cevap verilirmi bilmem çünkü siteye bu günlere yönelik çalışma saatleri bile değişmemiş.. ben bunu facede yayınlayacağım..

Faruk Arslan · 19 Mart 2020

İlk yorumu ben yapayım. 4 gün kadar önce baldızım Müjgan SEZEN hanımefendi maaşını bankanıza internet aracılığı ile taşıdı promosyon serbestliği dolayısı ile. Bende gider imza atarım işim hallolmuş olur dedi. Çünkü başkan maaşlarınızı promosyon amaçlı internet ten taşıyabilirsiniz diye beyan etti tv de. fakat dün uğramış imza atacağım diye demişlerki tamam bitti, daha müşteri almıyoruz diye geri çevirmişler. Müjgan hanım kaskatı olmuş bu ne menem iştir diye. İlk yorumum bu olmasın derdim ama oldu. Bu gün uğrayıp imza atacak çünkü 27 marta kadardı sizin kabulünüz. Ben eşim ve çevrem gayet iyi bir şekilde nezdinizde olan hesap no larımızın sağlıklı çalışacağını taahhüt ederiz. Peki finansbank bu taahhütü sağlarmı? Qfinansbankın bu ülkeye faydalı olduğu vede olacağı temennim olsun. Saygılarımla. Faruk ARSLAN...

Emin Turan · 11 Mart 2020
★★★ QNB Finansbank Eskişehir Şubesi / Eskişehir

Emekli maaş promosyonu ile ilgili birçok banka aradı ama maaş aldığım sizden arayan olmadı!!!

Ersin Kerem · 17 Şubat 2020
★★★★★ QNB Finansbank Konya Zafer Şubesi / Konya

Ben Mehmet Gözlü. Emekli maaşımı bankanıza taşımamda, güler yüzü, ilgi ve samimiyeti ile bizimle ilgilenip bütün işlemlerimizi yapan Hülya Özlen Kılıçarslan hanımefendiye teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Ali Er · 17 Şubat 2020

1) Bugün internet üzerinden haritalardan finans bankasına gittim lakin banka yoktu gittiğim yerde böyle bişey olabilir mi ya adamlar Finansbank diye konum koyuyor ortada banka yok çok saçma
2) bankada ben sıra bekliyorum sıkıntı yok ama bir şey dikkatimi çekti bankanın sorumlu asistanı veya yöneticisine gelip selam veren hiç sıra almadan sıra beklemeden işini halledip gidiyor ben nasıl sa eşek başıyız bekleriz
3) bana onaylanmış 35.000 TL kredi veriyorlar bankaya gidiyorum sigortasız kredi veremiyoruz diyorlar çok saçma sanki dolandırıcı mıyız kredi veriyorlar sigorta olmadıgımı onaylamıyorlar bu yüzden kimse bu Finansbank'tan hesap açtırmasın rezil olur
4) kardeşim benim işim gücüm var Alanya da banka diye attığınız konumlar a mı bakayım tek tek

Mevlüt Doğan · 15 Şubat 2020

Eşimin kullandığı kobi bankacılığında 36 ay kredi kullandık kredimizin bitmesine 5 ay kala krediyi kapatmak isteyince bizden normal ödememiz gereken paradan daha fazla para istendi bu ne diye sorunca kredi erken ödeme cezası dedi bir bayan. İsterseniz araştırma yapın diye cevap verildi hem 5 ay önce ödeme yapacağız erken ödeme yaptığımız için ceza ödeyeceğiz yok mu bu ülkenin sahibi

Su Nil Derin Ak · 13 Şubat 2020

2 gündür Turgutreis şubesine bağlanmaya çalışıyorum diğer müşterilerle görüşüyor deniyor gerçekten görüşülüyo mu??? Onu merak ediyorum ben çağrı merkezine de bağlanmaya çalışıyorum ordan da kart şifremi istiyor anlamadım bu işi gerçekten sıkıcı beklemek hemde dakikalarca

İsmail Ayan · 16 Ocak 2020

Çanakkale Geliboludaki ATMnizi her ayın 15inde bilinçli olarak mı bozuyorsunuz. Her ayın 15inde aynı sorunla karşılaşıyorum.

Metin Köse · 9 Ocak 2020

Sivasta avm de neden ATMniz yok

Ismail Batak · 6 Aralık 2019

Bu bankayla çalışırsan borcun bitmez aklı olan bu bankaya uğramasın kredi veriyorlar birde avans veriyorlar bir gün geçtimi avansdan ödeme yapıp faiz işletiyorlar bunlar abra gadapra. deniz

Zekeriya Şimal · 22 Kasım 2019

Sakın bu bankadan kıredi almayın ben aldım 3 yıl sonra benim yaşam sigortamı iptal edti ben memnun deyilim

Serpıl Karadenız · 27 Ağustos 2019

2 aydır kredi kartı gelmez mi nasıl bır kurye bu

Mahmut Cevri · 30 Temmuz 2019

En iyi banka. Bana hiç bir banka kredi vermedi finansbank verdi şimdi lazım olmadı genede sagolsunlar

Serkan Akyüz · 2 Temmuz 2019
★★

QFinans bank resmen müşteri kazıklamak üzere kurulu bir sistemle çalışıyor. tahsis ücreti kart aydadı fln diye sadece müşterinin eli cebinde olan bi banka. aman uzak durun.

Kürşat Çıvgın · 1 Temmuz 2019

En vasat şube Akhisar'a denk gelmiş paralı müşterilere öncelik tanınıyor yaşlı ve emekliler bekletiliyor sadece banka şubesinin bir memurunun hatası yüzünden mağdur olduk

İlyas Bulut · 3 Haziran 2019

QNB finans bankın müşterisi olmayın; Allah korusun yarın öbür gün şubeye gelirsiniz en az 5 saat kalırsınız. Sıra gelmiyor gelmiyor şuan Batmanın tek şubesi olan 600 bin nüfusu olan Batman'ın tek şubesi olan banka da sırada bekliyorum kredi borcumu kapatmak için şubeye gelmem gerekiyormuş bu bir eksi zaten bide üstüne 4000 binli sıra veriyorlar hep 100 kişiden bir kişi gidiyor 4000 binlilerde. Karar sizin ama bu bankadan uzak durun

Orçun Aras · 6 Mayıs 2019
★★★★★ QNB Finansbank Çağlayan Şubesi / İstanbul

İyi şube kötü şube yoktur, iyi mt kötü mt vardır. Bu şubeyle ilk tanışmamız senelik izninin bittiği gün istifasını verip evraklarımızı çöpe atan bir kadınla oldu. Daha sonrasında gerek Utku Bey, gerek Burak Bey şirketimizin işleri ile kendi işleri gibi ilgilendiler, kendilerine www.asroyal.net olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Asli Belli · 12 Nisan 2019

Ben yıldız izmir çeşme şubesine gitim çalışan eleman ismi *** nerdeyse bana saldıracaktı benim işimi daha bakmadan bana dediki işin çorba gibidir ben böyle bir rezilik görmedim kepazelik

Daha Eski Yorumları Göster (46)

Facebook profiliniz ile kolayca yorum gönderin.

Finans Bank şubeleri veya hizmetleri ile ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız Facebook profiliniz ile yorum yazabilirsiniz. Bankanın daha iyi hizmet sunabilmesi için şikayet, öneri ve teşekkürlerinizi bize iletebilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve resminiz ile birlikte tüm kullanıcılara açık olarak yayınlanacaktır. Özel mesajlarınız için lütfen bankanın resmi sayfasını kullanınız.

En Çok Sorgulanan Şubeler
Şişli / İstanbul
Bayrampaşa / İstanbul
Avcılar / İstanbul
Yeni Açılan Şubeler
Sapanca / Sakarya
Sosyal Medyada Bankayı Beğenin