Finans Bank Müşteri Memnuniyeti

- Banka İsmi:Finans Bank
- Şube Sayısı:Yurtiçi 423 şube
- Yorum Sayısı:162 yorum veya şikayet
Finans Bank Yorum ve Şikayetler
Daha Eski Yorumları Göster (137)
QNB Finansbank hakkında yorum, öneri veya şikayetinizi ekleyin
Finans Bank şubeleri veya banka hizmetleri ile ilgili yaşadığınız sorunları, önerilerinizi veya memnuniyetinizi sosya medya profiliniz ile yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm kullanıcılara açık olarak yayınlanacaktır. Özel mesajlarınız için lütfen bankanın resmi sayfasını kullanınız.

QNB Finansbank Çetinemeç Ankara Şubesi banka müşterisiyim. Kartıma kısıtlama gelmiş, ben de Finansbank'ı arayarak öğrenmek istedim nedenini. Onlar da "Nedenini şubeden öğrenebilirsiniz, biz göremiyoruz." dediler. Eylül 15'te bankaya gittim, bireysel bankacılıkta *** Hanım'a "Kartım kısıtlanmış, nedenini öğrenmek istiyorum." dedim.
O da "Sizin şubeniz burası ama müşteri temsilciniz gözükmüyor." dedi. Tabi içeride 7 personel, 2 güvenlik de o arada boş bir şekilde oturuyor; bir tek gişe çalışanları çalışıyor. Ben de o boş oturanlardan *** Hanım'ı seçtiğim için galiba rahatını bozduğumdan, suratsız bir şekilde yarım yamalak "Ben mail attım, siz gidin." dedi, "Ben size döneceğim." dedi.
Sonra ertesi gün aradı, "Kartınız Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından kısıtlanmış." dedi. Nedenini sordum, "Söyleyemem." dedi. Avukatımla savcılığa gittik, "Hakkınızda açılmış bir şey yok." dediler. Sonra geri gittim bankaya, "Hakkımda bir soruşturma yok." dedim. *** Hanım, "Var." dedi. Ben de "Sebebi ne, konu ne?" diyorum, "Ben söyleyemem." diyor. En son dosya numarası verdi, "Savcılık için savcıya sor, o söylesin." dedi.
Geri savcılığa gittik, dosya numarasıyla "Hakkınızda açılmış bu dosya numarası olarak ne soruşturma ne de dava var." dediler. *** Hanım'a tabi telefonla ulaşmak mümkün değil, geri şubeye gittim. "Bakın, verdiğiniz dosya no bile çıkmıyor." dedim. "Konuyu söyleyin." dedim. "Ben diyemem, genel merkezdekiler desin." diyor. QNB Finansbank genel merkezini arıyorum, "O şubenize mail attık, *** Hanım arayacak bugün sizi, o detayları diyecek." diyor.
Tabi ben, *** Hanım'ın üslubundan, ilgisizliğinden anladığım için beni arayan genel merkezdekilere "*** Hanım aramaz beni." dedim. O da "1 dakika bekleyin." dedi hatta, sonra geri döndü, "Görüştüm ben kendisiyle, sizi kesin arayacak." dedi. Tabi benim dediğim gibi oldu, aramadı *** Hanım. Ertesi gün aradı ve bana, "Size ben o zaman dedim." dedi. "Dün beni aramamışsınız." demişsiniz, "Evet, aramadım ama ilk başta söylediklerimin aynısı." diyor. "Ben görüyorum ekranda, söylemem." diyor. "Konu neyle alakalı?" diyorum, "Ben size diyemem." diyor.
Ben de "QNB Finansbank genel merkez şubenize mail atıldı, o neden olduğunu söyleyecek." diyor. *** Hanım da bana diyor ki, "O maili sizi arayan Finansbank'taki şikayet ettiğiniz birim söylesin o zaman." diyor. Ve ben 4 gündür savcılık, banka, telefonlarla bir türlü kartımın ne sebeple kısıtlandığını öğrenemedim. Sözde savcılık kısıtladı diyor *** Hanım, dosya numarası veriyor, savcılıkta öyle bir hakkımda dosya yok. Dava da yok... Allah QNB Çetinemeç Bulvarı ve *** Hanım'a düşürmesin kimseyi.
Yenilenen kredi kartımın şubenizde hazır olduğu mesajını aldım. Şehir dışındayım birkaç gün içinde almaya geleceğim teşekkür ederim.
Merhaba telefonla sabah 11 den beri ulaşamıyoruz 0262 751 3787 nolu numaraya. Dış ticaretle iligili teminat mektubu düzeltmemiz var fakat bilgi alamıyoruz. Ulaşamadığım ilk ve tek banka.
Ayakta alkışlıyorum. Aynen bir haftadır telefonlarına ulaşamıyorum. O kadar yoğun çalışıyorlar ki sözde açan yok yazık çok yazık. Tez zamanda baksınlar İnşaAllah.
Çok rezalet bir şube. Bir saatten fazla bekliyoruz, tek gişe ve çok yavaş. Tek gişe yorumları daha bir sene önce şikayet edilmiş ve hala sorunun çözümlemesi büyük bir rezillik bir banka için.
Bu şubede çalışanlar hiç işini bilmiyor. Maaş kartını açmak için 1 saat uğraştılar ve elime sadece IBAN numarası verdiler. Kart nerede diyorum, 'Buradan işlem devam edemiyoruz, internet veya mobil bankacılıktan başvuru yapabilirsiniz.' diyorlar. İnternet bankacılığına girmek için dijital şifre gerekiyor, onu almak için de kart gerekiyormuş. Müşteri hizmetlerini arıyorum, kart başvurusu yapmak için, onlar da 'Aktif şifreniz olmadığı için işlemi devam edemiyoruz.' diyor. Silifke şubesini arıyorum, kimse telefonu açmıyor.
Ben bu Kütahya Çarşı şubesinden 7 yıla yakındır maaş alıyorum ne olursa olsun sicilim biraz kötü ama ne icram var ne de hiçbir bankaya borcum ama bi türlü kredi kartı vermiyor. Birde maaş aldığım banka en kısa sürede çözülmesini istiyorum.
5 gün önce yurtdışından para gönderildi dolar hesabıma, ama o para hâlâ hesabıma gelmedi sebebi nedir?
Sıralı müşteriler sırasını beklerken sırasız müşterileri öne alıyorlar biz boş yere bekliyoruz
Bu şubeye her gittiğimde en az birbuçuk iki saat sıra bekliyorum ve her seferinde diğer müşterilerle banka çalışanları arasındaki tartışmalara şahit oluyorum. İnsanı oraya girdiğine pişman ediyorlar. Bankacılığı ne zaman öğreneceksiniz?
Bu şubeden asla hizmet almanızı tavsiye etmem. 1 saattir hesap açmak için sıra bekliyorum ama çalışanların dedikoduları bitmediği için hala hizmet alamıyoruz. İlgisiz ve iğrenç bir hizmet anlayışları var.
Elektrik, havagazı, su gibi fauralarım, Finansbank hesabımdan otomatik ödeniyor. Fakat 29.1.2024 günü ödenmesi gereken elektrik bedelini ödemeği savsakaldığı için EnerjiSa'dan uyarı aldım. Finansbank Kızıay şübesini aradım; kesinlikle yanıt vermiyor. Elektriğim kapanırsa suç kabahat kimin?
2 aydır kart bekliyorum stajyerim ve hala kart vermiyorlar yok diye hiç ilgilenmiyorlar rezalet.
Şube telefonunu ne zaman arasam şubemiz telefonlara cevap verememektedir diyor. Hiç bir şekilde ulaşamıyorum şubenize. Şahin Tunç maaş müşterisiyim.
e... ö.. isimli bayan banka çalışanı sorularıma alakasız ve gereksiz lakayıt cevaplar verdi. Ya söylemek istediğimi anlamadı ya da başından savdı ben anlamadım işini ciddiye almayan insanlarla neden çalışırsınız ki.
Gerçekten bu çalışanlarla çok zor. İşlemi gerçekleştiren memurun isminin *** olduğunu biliyorum sadece gerçekten çok saçma tavırları vardı. Acilen değişime gitmelisiniz.
Sizinle iletişime geçemiyorum müşterileri telefonda çok bekletiyorsunuz, yarım saatten beri sizi arıyorum her nedense temsiciler meşgul diye görüşemiyorum notunuz hiç iyi deyil çok kızgınım ???
Meraba ben QNB Finansbanka hesap açtırmak için geldim ve 1buçuk saat oldu dahada bekliyorum ve benim numaramın altı işleme alındı üstü işleme alındı ben heledaha alınmadım. Personel nazik davranmayıp başından atmaya çalıştı hiç değer verilmiyor misafire. Verilen yanıtlar hiç memnun edici değil.
Mrb şube ile görüşmek istiyorum ancak telefondan bir türlü iletişime geçemedim aradığım zaman müşteri temsilcisi şu an cevap veremiyor diyor sürekli. Lütfen benimle iletişime geçermisiniz zor durumdayım.
Telefonlara bakın bi zahmet veya tel no kaldırın da boşuna sinirlerimiz bozulmasın ayıp ya.
6 seneden beri İzmir Bornova şubesi telefona bakmıyorlar acaba şube varmı yoksa hayalmi puanım Bornova şubesi için 0.1
Kapıkule ATMden döviz çekemiyoruz en kısa zaman da lütfen ilgilenin bu konuyla mağdur oluyoruz lütfen....
Bankanızın Lara şubesine ulaşmak mümkün olmuyor, hatta bağlantı kurulsa bile telefonu yüzümüze kapatıyorlar bilginize.
Yatırım hesabım ile ilgili destek almak için gittim. Gişedeki hanımefendi harikulade bir özveri ile yardımcı oldu. Sonuç alamayacağıma emin olduğum problemimi mesai bitmeden çözmemi sağladı. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Her bankaya böyle personel lazım...
Şubenin maşallahı var 15-20 bekleyeni var sadece bir tane gişe memuru var. Bireysele bakan müşteri temsilcisi dahi yok. Şubede gişede bir kişi ve güvenlik pes doğrusu.