Garanti Bankası Antakya Çarşı Şubesi
- Şube Adı:Antakya Çarşı
- Şehir:Hatay
- İlçe:Antakya
- Şube Kodu:503
- Telefon:0 (326) 219-50000 (326) 219-5000
- Faks No:0 (326) 219-50250 (326) 219-5025
Şube Bilgileri ve İletişim
Garanti Bankası Antakya Çarşı Şubesi, Hatay ilinde Antakya ilçesinde faaliyet göstermektedir. Garanti BBVA Antakya Çarşı şubesine 0 (326) 219-5000 numaralı telefon aracılığıyla veya 0 (326) 219-5025 faks numarası ile erişebilirsiniz. Şube çalışma saatleri dışında bankacılık işlemleriniz için 444 0 333 numaralı çağrı merkezini veya https://www.garantibbva.com.tr adresli online internet bankacılığı hizmetini kullanabilirsiniz.
EFT veya havale gibi para transferi (TL) işlemleri için Garanti Bankası banka kodu "62", Antakya Çarşı şube kodu "503" olarak tanımlanmıştır. Uluslararası para transferleri için kullanılan (USD, EUR ve GBP) SWIFT / BIC kodu tüm Garanti BBVA şubeleri için aynı olup "TGBATRIS" şeklindedir. Daha detaylı bilgi için bankanın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Şube Çalışma Saatleri
- ■ Hafta İçi:09:00 - 17:00
- ■ Öğle Arası:Tüm Gün Açık
- ■ Hafta Sonu:Cumartesi Pazar Kapalı
Garanti Bankası Antakya Çarşı şubesi haftaiçi sabah 09:00'da açılmaktadır. Şubede kapanış saati olan akşam 17:00'e kadar hizmet verilmektedir. Antakya Çarşı şubesi öğle arasında da çalışmaya devam etmekte olup bankacılık işlemlerinizi gün boyu kesintisiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri şube kapalıdır.
Banka Hakkında Genel Bilgiler
- Banka İsmi:Garanti Bankası
- Banka Kodu (EFT):0062
- SWIFT Kodu (BIC):TGBATRIS
- İnternet Şubesi:garantibbva.com.tr
- Çağrı Merkezi:444 0 333444 0 333
- Yurtiçi Şube:80 ilde 833 şube
Şube ile İlgili Yorum ve Şikayetler
Böyle banka nerde var acaba ya Antakya Çarşı şubesinden Ekrem beyle konuşup bir soru sormak için 6 defa aradım illaki bankaya gidip bilgimi almak lazım yada kredimi çekmek lazım yüklü para yatırıp bankayamı yaranmak lazım. müşteri temsilcileride habire not alıyo gün içinde dönülecek diye olmaz böyle insanlar mağdur edilemez çalışma hakklarına aykırıdır. bende memurum veznedarım çıkamıyor olduğum için bankayı bu kadar sık aradım. kredim bitsin asla asla kati surette bankanıza adım atmam arkadaşlarımda olaya vakıf oldukları için o bankayı eminim istemiyceklerdir. hala bekliyorum umarım düzelir çalışma şekliniz.
Garanti Bankası Antakya Çarşı şubesi hakkında yorumunuzu ekleyin